25års firande under pandemi?!

Här har det ekat tomt kompisar!

Ojoj mycket nytt har hänt och jag har verkligen bara levt i nuet, inte stressat och lagt en hel del åt sidan för ett tag. Nödvändigt faktiskt om jag ska vara ärlig. Men nu mår jag bättre än någonsin och har haft tid att ladda om.
Fyllde nyss 25 år och detta "firades" lugnt och stilla haha...Vad ska man göra i den rådande situationen med Corona? Tanken var faktiskt att jag skulle ha fest för familj och vänner i en lokal här i vårt område i helgen som var.
Men samma morgon som festen skulle äga rum, vaknade jag upp sjuk... Jag kände mig varm, hade svårt att andas och hostade. Jag var inte snuvig eller hade ont i halsen som jag brukar få vid förkylningar. Utan allt satt i andningen, läskigt. Aldrig känt av den känslan innan. Men nu mår jag äntligen bra! Snart är jag tillbaka på jobbet och kan kriga på som vanligt igen, skönt. Jag är ju en människa som inte klarar av att vara hemma själv eller vara rastlös.
KLÄTTRAR PÅ VÄGGARNA.

Men min födelsedag hann firas innan jag blev dålig. Jag blev väckt av Joel på morgonen med skönsång och ett stoooort kuvert. Där det stod att mina paket tyvärr var försenade pga den rådande Corona situationen. Men att dem var påväg!
Han frågade mig om jag ville veta vad det var jag skulle få. Nyfiken som jag är, var svaret självklart: JA!
Då drog han fram ett till kuvert med två stycken bilder på...EN SMEG BRÖDROST OCH SMEG KAFFEKOKARE!!!
Grät av glädje!! I just den färgen jag ville ha de i också, sand. Så himla fint.

Efter detta vackra och lyckliga ögonblick så åkte Joel till jobbet och jag gjorde iordning mig för att åka hem till världens bästa Sandra! Där hon hade dukat fram en MEGA stor brunch till mig!! Pannkakor, frallor, morotskaka (godaste jag har ätit!!) och massa massa mer. Hur fin vän har jag inte!? Bästa Sandra, love you. Du är ovärderlig.

Efter matkoma, x-antal flaskor vin druckna och underbara samtal så kom Joel och hämtade mig för att åka söder ut.
En natt på Falkenbergs strandbad väntade. Tre rätters middag, spa och en supergo frukost.
Livet på en pinne kan jag lova.

Så trots tråkigheterna med mycket inställda saker och att man inte riktigt fått chansen att bli firad av familj och alla vänner än, så har jag haft en obeskrivligt fin födelsedag.

Joel och Sandra, tack för att ni gjorde min 25 års dag minnesvärd. Älskar er obeskrivligt mycket!
OCH tack till alla ni som tog er tid att ringa/skriva till mig på min dag, uppskattade det verkligen.

Vilken fantastisk födelsedag <3

Gillar

Kommentarer