AKUTTID & AVENYN

Hej godingar,

Fasen vilken lång dag jag har haft idag. Vaknade 4:30 imorse pga vääärldens tandvärk. Kinden pulserade och halsen kändes som rakblad, fy!! Jag har fått en inflammation i visdomstanden...har haft det en gång tidigare och f*n vad ont det gör. Som tur var fick jag en tid hos tandläkaren imorse. Han sköljde rent (ONT!!) och la på någon bakteriedödande gel. Känns någorlunda bättre!

Annars idag?
Jobb! Tyvärr ingen leverans idag som vi väntade på...men vi håller tummarna för att den kommer imorgon så vi kan köra nyöppning av butiken nästa vecka. För er som inte har hängt med så har jag fått en anställning på Tommy Hilfiger i deras kommande butik på Avenyn. Vi bygger upp affären från scratch, spännande och roligt! Men har verkligen inte tid att bli dålig nu..så hoppas att inflammationen lägger sig snart. Drygt att inte få någon sömn pga smärta, samt en dryg förkylning.

Imorgon blir det jobb igen. Sen väntar middag med pappa, extra mamma, syster, bror, brorsdotter och Joel. I helgen ska jag nog bara kurera mig och bli helt hundra inför nästa vecka. Hoppas ni får en fin kväll och en trevlig helg!

KRAM!

Gillar

Kommentarer

Susanne
,
Söta🙏🏻 Hoppas du slipper allt ”ont” nu❤️😘🙏🏻