ÄLSKLING 22 ÅR

Hej allihopa,
Igår fyllde min älskling 22år och det firades såklart ordentligt! Morgonen kickades igång med skönsång av moi och paket på sängen. Av mig fick han en Gant skjorta, skinnhandskar och ett paket med hans favvo käk/drick saker (monster energy, Barbells Salty Peanut bar, pingvinstänger m.m.) Efter detta satte vi oss i bilen och körde iväg till Scandic för hotellfrukost!! Fasen så gott!

Matkoma delux.
På vägen hem handlade vi lite inför kvällen samt till kalaset för Joel idag, söndag. När vi kom hem fixade vi iordning oss samt fixade för att kompisarna skulle komma över och fira. När dem kom hit drack vi drinkar som jag hade gjort (mojito!!), käkade godis och chips omnom.

När klockan blev 18:30 drog vi oss in mot stan. Vi hade bokat bord på Le Pain Français på avenyn. Så himla god mat!! Vi alla tog grillad kyckling men valde lite olika tillbehör. Jag körde på bakad potatis och rödvinsås.

Matkoma igen haha. Tur man har en soptunna till pojkvän som äter upp rester av ens mat😊
Vi drog vidare till biljardpalatset och tänkte spela lite shuffleboard. Med betoning på tänkte...det var kö i 1-1,5h för att få ett bord. Så vi tog något att dricka och stack vidare till Trädgår’n. När vi kom fram var det den sjukaste kön vi alla hade sett så vi gick till avenyn för att hitta ett annat ställe att komma in på. Lättare sagt än gjort haha. Så galet mycket folk, helt fel helg att dra ut egentligen. Halloween helg, löning och dra tillbaka klockan 1h så alla hade öppet till 05. Så vi stack faktiskt hem haha men vi hade så galet kul ändå!

Nu ska vi fixa klart det sista inför kalaset! Ha en fin söndag!

KRAM

Gillar

Kommentarer