ANDRA DAGEN - CPH 2018

Andra dagen gjord här i Danmark med min fina familj. Jag och storasyster började dagen med att dra oss ner till hotellets gym och körde ett härligt morgonpass. Tyvärr väldigt dåligt gym, men det funkade! Fick göra det bästa av situationen. Efter gymmet gick vi upp till rummet, duschade och sedan vandrade vi ner till frukosten med mamma och Magnus. Så god frukost!!

Nu var vi mätta och glada. Gick därifrån med världens matskola vill jag lova. Upp till rummet igen och fixade iordning oss för en dag på stan! Väl klara gick vi från hotellet och bort mot Strøget. Vi kollade i affärer, tog något gott att dricka och myste i massor.

Magnus fick världens infall och fick för sig att tatuera in min mammas namn på sin arm. Söta söta sööta han! Blev superfint!

Före:

Efter:

Han blev jättenöjd och mamma blev överlycklig. Nu hade det blivit tajm för lunch. Något som är givet för oss när vi är i Danmark är fisk, pommes frites och remouladsås. Efter maten fortsatte vi längst Strøget. Gick bland annat in på Tommy Hilfigers butik. För er som inte vet det arbetar jag på deras butik i Göteborg på avenyn. Så det var riktigt kul att se hur butiken här i Köpenhamn såg ut. Köpte även en t-shirt jag länge velat ha (bild kommer)😊

Nu var vi trötta i benen och satte oss i en taxi tillbaka till hotellet. Jag och Angelica kollade på film och vilade en stund. Timmarna gick och matklockan ringde så vi gick bort till Vapiano som ligger i närheten av hotellet. Jag tog en supergod caesarsallad! Återigen matkoma och vi kände att dagen började leda mot sitt slut. Jag och Angelica satte på en till film på hotellet och bara kopplade av. Väldigt skönt och behövligt efter en lång dag på stan. Underbar andra dag i Köpenhamn med min fina familj.

Cool extra pappa jag har, inte sant ;)

  • Resor

Gillar

Kommentarer