ÄVENTYR

Hola!
Hoppas ni alla har haft en fantastisk helg, det har jag och Joel iallafall hehe😄 Vi drog på äventyr till Jönköping och gick på marknad, hittade en väska och lite träningskläder b.la. Efter ett tags vandrande på stan satte vi oss vid vattnet på ett café och käka lunch.

Sedan fortsatte vi vidare till Nässjö för ett hotellpaket vi hade bokat. När vi kom till rummet väntade skumpa och ett fruktfat på oss, så mysigt! Vi spelade lite kort, drack gott och gick sedan ut en sväng på gatorna i Nässjö. Vi hittade en supergosig uteservering, fick bli sangria, omnom! Sen gick vi ner till hotellets "spa". Bubblade och satte oss i massagestolar, grymt härligt vill jag lova. Vi gick upp och gjorde i ordning oss för trerätters. Till förrätt tog jag en antipasto tallrik, Joel tog någon slags laxröra. Till huvudrätt tog jag pocherad fisk med skirat smör, pepparrot och pressad potatis. Joel tog entrecote med hemmagjorda chips och typ vitlökssmör isch. Till efterrätt tog jag yoghurtglass med ananassmak, Joel tog saffranskladdkaka. Drömgott alltihop!!

Vi tog en promenad på stan igen efter maten, haha sicken stendöd stad. Inte en enda själ ute!? En lördag, löningshelg och as fint väder?! Sjukt. Men men vi hade det trevligt ändå☺️ Nästa dag vaknade vi upp, valsade ner till frukosten, så gott!! Vi började sedan åka hemåt, vi stannade i Gällstad på den stora lager 157. Sedan på NA-KD lagret i Borås. Hittade massa fint!

En helt underbar helg med superfint väder (förutom när man kom till Borås, pissregn haha..) och med han jag älskar. Lövely.

Gillar

Kommentarer

Susanne
,
Såå underbart ni måste haft det😍 Blir nog att besöka Jönköping❣️😘
evelinaramback
evelinaramback,
Supermysigt var det!!😍
nouw.com/evelinaramback