BESTIE FRIDAY

God morgon eller god dag kanske man ska säga nu haha...
Det blev en härlig sovmorgon för mig och Joel som ni kanske förstod den här härliga lördagen. Vi vaknade vid halv elva, käkade lite frukost, bilden ovan...mmmm....och nu ska vi kolla på TV och bara chilla. Go förmiddag!

Igår var det fredag och jag var ledig. Jag gick upp med Joel som skulle en snabbis till skolan. Han var klar vid elva tiden och då åkte vi och storhandlade på Willys i Torslanda. Efter alla nödvändiga saker var avklarade igår tog vi en promenad längst Eriksbergskajen. Sen gjorde jag iordning mig för att åka in till stan med Natasha. Jag hade bokat biljetter till bion "Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott". Den var så bra! Jag älskar ju Harry Potter och att få följa historien innan Harry Potter filmerna börjar är ju så kul. Jag och Natasha fick oss ett rejält skrattanfall på bion. Medan alla bara fnissade lite lätt åt en sak som hände, bröt både jag och Natasha ut i gapskratt. Vår humor helt klart haha! Älskar att umgås med henne <3 Så otroligt lika men ändå så olika, bestie!!

I år har vi känt varandra i elva år. Redan första gången vi såg varandra kändes det som vi hade vart kompisar hela livet. Det är äkta vänskap det <3

Idag ska jag och Joel på Brynolf och Ljungs föreställning på Lorensbergsteatern här i Göteborg. Efter det ska vi käka på Pinhos, så så så mys. Min julklapp från Joel! Han är la för fin han.

Hoppas ni får en härlig lördag!
KRAM

Gamla bilder på bästisarna <3

Gillar

Kommentarer