BRUNCH & KICK OFF

God morgon vackra ni!
Trots regn och storm här i Göteborg är livet på topp. Gårdagens grymma fredag genererade till ny energi. Jag startade dagen starkt med brunch tillsammans med Linnea på ”Bönor och Bagels” här i Göteborg. Vi satt och pratade ett bra tag, sedan rörde vi oss in mot centrum. Där kikade vi runt i lite butiker och bara njöt av varandras sällskap. Vilken underbar kompis jag har!

När klockan blev ett skulle Linnea iväg på andra håll och jag började röra mig hemåt. Dags att ladda om batterierna för kvällens kick-off med jobbet. Jag åkte bort till butiken vid 19 tiden. Umgicks med alla fina kollegor, käkade pizza, drack bubbel och hade en oerhört trevlig kväll. Jag är så tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig! När klockan passerade elva kände jag, Sandra och Linda att det var dags att bege sig hemåt. Jag som skulle upp och jobba idag, lördag, höll verkligen med haha...
Men kort och gott, min fredag var helt underbar. Jag är så glad för så mycket. Har varit ganska slutkörd, nere och ledsen ett tag. Vet inte om detta har märkts här på bloggen. Men nu dem här senaste dagarna har verkligen fått mitt humör på topp. Jag är så glad.

Tack livet, tack.

Gillar

Kommentarer