BUSINESS MEETING & ME TALK

Godmorgon folket,
Jag tänkte berätta lite om min gårdag! Jag och min chef på företaget, Sportmaterial AB, hade möte och gick satte lite framtida planer. Grymt kul att få vara med i utvecklingen av ett nystartat företag! Absolut älskar detta jobbet. Många av er kanske undrar vad jag jobbar med? Min egentliga titel på företag är "ehandelsansvarig". Men jag gör detta: Inköp, kundsupport, ordrar, säljare, socialmedia, hemsidan, lager och kontakt med leverantörer.
Galet spännande och kul att få jobba så brett som jag gör. Älskar mitt jobb!

Sen har jag fått frågor om vad det är jag sysslar med vid sidan om. Jag har startat ett eget företag inom skönhet och hälsa. Mitt utbud inkluderar bland annat ansiktsprodukter, krämer av alla slag, kosmetik, hårvård, munvård och mycket mer. Är det något ni undrar över eller vill veta mer om? Kanske till och med beställa produkter? Skriv ett mail: evelina.ramback@outlook.com eller en kommentar nedan 😊

Sen har jag såklart min egen butik på SHOPCORN som ni säkert har läst er till här eller på min Instagram.

Många säger: men hur orkar/hinner du allt?
Allt handlar om prioriteringar och vad JAG brinner för. Bara för jag älskar detta, betyder det inte att andra gör det. Så alla ni där ute, peppa folk istället för att trycka ner dem. Det är det finaste man kan göra, lyfta andra. Sprid kärlek och glädje till ALLT och ALLA!

#spridbarakärlek

  • Arbete

Gillar

Kommentarer