CHERRY BLOSSOM

Hej fina fina ni!

Som ni kanske läste i föregående inlägg så har jag varit ledig igår och idag. Jag tänkte dela med mig om vad jag än så länge har hittat på! Igår så låg jag mestadels på soffan, kollade på youtube och la på en ansiktsmask. Så skönt att bara ha en "slappar dag". På kvällen åkte jag och Joel till gymmet, det blev ett svettigt pass minst sagt! Jag körde 20min löp, 10min pw och lite benövningar på det. Efter det gick vi in på Willys och storhandlade, behövligt! Vi kände att en mysmiddag hade suttit fint så vi stekte hamburgare och gjorde sötpotatis pommes i vår airfryer (vår bästa vän).

Idag vaknade jag runt åtta, satte på kaffe och satte mig vid datorn ett tag. Sedan blev det dags för mig att fixa iordning mig, skulle möta min syster, Angelica, i stan för att bruncha. Vi möttes på Linnéplatsen och vandrade bort till "Bönor & Bagels". Dröm dröm drööööm!

När matkoman slog in tog vi oss i kragen och åkte bort till Järntorget för att se när körsbärsträden hade slagit ut. Då vet man att det är vår, så fint.

Vi åkte sedan vidare till Nordstan och gick runt i butiker ett tag. Jag fick med mig en concealer från NYX och några tofsar. Favvo butiken att gå in i är dock H&M Home, fasen va mycket fint dem har. Vill ha hela affären!! Efter någon timmas strosande åkte jag hemåt. Hämtade även upp paket från Nelly.com och Sportamore. Tänkte visa vad jag hade beställt från Sportamore. Det blev två höga, svarta tights. Så sköna och så snygga!

Adidas tights HÄR // Blacc tights HÄR

Nu ska jag och Joel köra ett gympass! Ha en fin kväll!

KRAM

Gillar

Kommentarer