CHILL A LA WEEKEND

Innehåller affiliate-länkar

FREDAG:

Kom hem från jobbet vid 17:30. Slängde på mig myskläder och lagade middag tillsammans med Joel. Det blev fläskfilé och sötpotatis pommes. Sedan drog vi bort till godisaffären borta vid oss. Kom hem, hällde upp varsin skål och slängde på en film! Mysig kväll efter en hektiskt vecka på jobbet. Här kommer bilder från dagen, ink. myskläderna och en osminkad trötter flicka (som längtade till godisaffären).

Tröjan från ZARA (utgått), byxorna här , skorna här .

LÖRDAG:

Vi tog sovmorgon och låg kvar ett tag i sängen och drog oss. Tillslut tog vi oss i kragen och fixade frukost. Jag gjorde en omelett, sååå gott, har blivit beroende av det för tillfället! Sen drog vi förbi Joels farmor och sa hej innan vi stack och gymmade i Frölunda. När vi var klara åkte vi och handlade och sen raka vägen hem för att laga middag (TACOOOS <3) och mysa i soffan. Det har vart en riktigt välbehövd chillhelg!!

SÖNDAG:

Mysmorgon och frukost innan gymmet väntade. Ett svettigt pass kördes innan vi åkte hem och svettades ännu mer. Vi var tvungna att städa och fixa hela lägenheten för att vi ska ha lägenhetsvisning i veckan!! Ska bli såååå kul men var så otagg när vi städade. Fan va mycket skit man har i alla lådor och skåp alltså...Men det blev fint tillslut 😊 Städoutfiten i sin ära:

Hoppas ni har haft en grym helg alla fina!

KRAM

Gillar

Kommentarer