DAG TVÅ I SKOLAN - HEMGÅNG

Nu sitter jag på tåget som rullar tillbaka mot Göteborg. Har haft några fantastiska dagar i Stockholm och skolan...wow! Supernöjd, taggad och överlycklig. Alla underbara känslor på en och samma gång känner jag just nu. Wow wow wow. Idag startades dagen återigen med en morgon powerwalk. Sen väntade dusch och fixa iordning mig. När jag var färdig vandrade jag ner till frukosten, det fick bli havregrynsgröt, ett helt ägg och ett ägg där bara äggvitan åkte med. Lite kaffe på det också ;) Sen var jag redo för denna dag! Gick upp till hotellrummet igen för att packa ihop dem sista sakerna (sätta mig på väskan för att kunna stänga den haha...). Jag packar ALLTID mer än vad jag behöver. Ibland förstår jag inte ens på mig själv. Vem packar fem par strumpor och fem stycken trosor för två nätter borta? Ingen normal person iallafall, men detta var då fallet. Hmm får bli bättre på det där med realism. Vet inte om jag är optimist eller pessimist vid just detta tillfället? Hjärnan har börjat logga ut nu, sliten och trött tjej här. Men men!

Skola väntade efter att jag hade checkat ut. Idag gick vi igenom: Starta & driva eget företag, redovisa grupparbeten i form av möblera och planera planskissers samt räkna ut en kostnadskalkyl. Spännande! Vi hade även en fotokurs och en floristkurs. Riktigt roligt måste jag säga. Är så himla nöjd med mitt val av att börja plugga. Har äntligen hittat rätt, där jag känner mig hemma. Kreativitet är något jag värdesätter otroligt mycket. Älskar att få utlopp för alla mina idéer och all min energi. Har svårt att varva ner, men detta gör jag bäst när jag har fått koppla av genom kreativa situationer (måla, pyssla, redigera bilder m.m.)

Nu sitter jag som sagt på tåget påväg hem. Joel, min kärlek, kommer och hämtar mig på centralen sen. Ska vara framme efter elva nu ikväll. Vi är lite sena pga elfel, sånt man får räkna med i tidsplanen tänker jag så ingen direkt överraskning ;) Veckan som har jag min sista semestervecka. Jag och Joel ska försöka planera in något mysigt. Får se vad det blir! Har ni några idéer, hör gärna av er!!

Ha nu en fin kväll godingar, massa kärlek till er.

Min första egna bukett jag satte ihop! Vad tycker ni? ;)

Gillar

Kommentarer