DAGARNA SOM VARIT...

Förlåt förlåt förlåt...sämst uppdatering verkligen. Har försökt ta vara på varenda minut av dessa sista semesterdagar. Men jag tänkte köra en kort recap!
I tisdags var ju jag och Joel på Marstrand som ni kanske såg. Supermys, vill ni veta mer ta och läs föregående inlägg.
I onsdags hade vi bara en skön chilldag hemma. Lång sovmorgon! Joel satt och spela resten av dagen och jag pluggade, kollade bloggar och youtube.
I torsdags åkte jag och Joel till Kungsbacka. Vi köpte lite inredningsprylar på både Jysk och Mio. Dels för att göra lägenheten mer hemtrevlig så klart men också inför en av mina läxor från skolan. Då jag har i uppgift att styla om minst ett rum inför en visning. Mer om detta kommer! När vi väl var i Kungsbacka fick Joel världens infall och ville klippa sig. Han har försökt spara ut sitt hår nu ett bra tag för att kunna sätta upp det i en ”man bun”. Men nu orkade han inte längre, mycket av håret rök. Fint blev det dock! Superfint!
I fredags hade jag och Joel hem lite kompisar på kvällen. Vi spelade spel, käkade nachos och drack mojitos. Denna gången misslyckades jag dock med drinkarna, ville testa ett annat recept men det blev inte så bra. Varför ändrade jag på ett redan vinnande koncept? ;) Vi försökte oss även på den där nya flugan med att göra en ring runt ögat med pekfinger och tumme samtidigt som man tar upp resterande tre fingrar i pannan. Hmm...svårt och förklara insåg jag nu...MEN jag klarade det!


I lördags hade jag och Joel en supermysig dejt. Vi började med att gå och se ”Deadpool 2” på bio. Så jäkla grym! Har ni inte sett ettan eller tvåan måste ni göra detta. Sjukt rolig film med grymma skådespelare. Efter bion hade vi bokat bord på Harrys på Östra Larmgatan här i Göteborg. Vi började med förrätt, jag åt vitlöksbröd och Joel en Skagentoast. Sen väntade varmrätten. Jag åt Caesarsallad och Joel en ryggbiff med pommes och bearnaisesås. Vi avslutade middagen där med varsin drink. Självklart tog jag en mojito och Joel tog en ananas/passionsfrukts daiquiri. 10/10 fick denna middagen! Vi vandrade sedan vidare till Scandic Rubinen och tog en till drink, pratade om livet och drömmar. Älskar att snacka sånt med honom. Vi peppar varandra och tror verkligen på att vi kommer lyckas med allt vi tar oss an. Han är lycka den killen, wow.

*Heart explosion*

Idag ska vi njuta av sista dagen på semestern! Återkommer om vad vi hittar på ;) Kram,

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Det viktigaste är att du mår bra❣️
nouw.com/byalma