DAGENS...

Dagens humör: Konstigt humör. Både superglad, supertrött och superledsen på en och samma gång. Dagen har varit haft sina toppar och dalar kan man säga, får skylla på att jag har PMS hahaa

Dagens mående: Hmm samma som ovan! Glad, trött och ledsen.

Dagens borde: Städa bland mina kläder. Tv-bordet i sovrummet har blivit till en så kallad ”provisorisk klädhängare”. Brukar lätt blir så om man heter Evelina och har beslutsångest över vad man ska ha på sig.

Dagens frisyr: En sån där ”Det regnar ute så jag borstar bara igenom håret”-frisyr.

Dagens klädsel: Favvoblusen i marine/gult (se bild) och ett par mörkblåa jeans. Jobb kläder med andra ord haha, allt finns på vår Tommy Hilfiger butik, avenyn i Göteborg. Till detta bar jag ett TH skärp, mina nya svarta skor från Rizzo (finns i ett inlägg längre ner) och ett par guldiga örhängen från Edblad.

Dagens händelser: Joel väckte mig vid 05 imorse som vanligt, vilket jag har bett han göra. Älskar ju att börja morgonen lugnt. Tända ljus, en kopp te och youtube innan dagen kan börja. Sen var det jobb mellan 09:45 till 19:15 som gällde. Väl hemma, middag, Blacklist och nu...sängen!!

Dagens materiella vill ha: En röd Tommy Hilfiger väska som vi har på jobbet. Denna MÅSTE inhandlas efter nästa lön. Fyfan va jag är kär i den väskan.

Dagens funderingar: Massa faktiskt. Varit mycket tankar idag, speciellt på eftermiddagen/kvällen. Det ”hände” en grej på jobbet som gjorde mig lite nere. Men jag är så jäkla glad att jag hade Sandra där! Världens bästa kollega och världens underbaraste vän. Guld värd är hon.

Dagens beroende: Cola Zero...tyvärr. Måste verkligen lägga ner mitt beroende av lightläsk, kan ju inte vara bra alltså.

Dagens tråkigaste: Väntan på bussen efter jobbet. Längsta 10min i mitt liv...hahaa klent.

Dagens längtan: Tills imorgon efter stängning på jobbet för då tar jag...HELG!!!!!

Dagens låt: Syrgas - LBSB


Nu ska jag sova, jobb 11-19:15 väntar.
Godnatt godingar!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer