DÅLIG SYN & BLODPROV

Hej!!

Tänkte berätta lite om min dag och en uppdatering angående mina sjukhusvistelser.

Jag berättade för er för ett tag sedan att jag var och gjorde en magnetröntgen. Jag fick tillbaka svar och min hjärna såg helt normal ut! Ingen tumör!! PHU!! Dem hittade bara en polyp i vänster käkhåla, inget allvarligt som tur är!

Men som fortsättning på min utredning varför jag mår som jag mår har läkaren skickat en remiss till endokrinologen (hormon läkare). Där tog jag blodprov imorse och ska dit imorgon igen och ta ytterligare ett blodprov. Varför dem vill följa upp är för att mina kortisolvärden var alldeles för höga. Samt att jag har huvudvärk varje dag. För att vara helt hundra var jag hos optikern idag för att kolla min syn. Kanske min huvudvärk kommer från det?? Jag hade lite brytningsfel, inte alls mycket. Optikern sa att jag inte borde få huvudvärk pga det, men att jag kunde testa med glasögon om jag ville. Synen blev skarpare och mycket skönare för ögonen så självklart sa jag ja till glajjor!

Hoppas bara det ser fint ut på mig haha..jag tyckte dem var fina iallafall! (Bilder kommer när jag får hem dem!) Och att huvudvärken försvinner, håll tummarna!!

Men återigen är man tillbaka på ruta ett..dem vet inte varför jag mår som jag mår. Men hoppas det löser sig snarast! 😊

MASSA KÄRLEK TILL ER,

KRAM


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sannaramback@hotmail.com
,
Sötnos❣️ Håller tummar och tår att allt blir bra!! Tyvärr ligger ”brytningsfelet” i släkten.. Och hoppas det stannar vid det! Kram älskade❤️😘😍
evelinaramback
evelinaramback,
😘❤️💋
nouw.com/evelinaramback
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Hoppas det blir bra, kul med glasögon ändå! Finns ju oändligt många
Hoppas du har haft en fin dag <3
nouw.com/alicemalmstrom
evelinaramback
evelinaramback,
Ja! Jg ser fakritiskt fram emot glasögonen, dem var superfina! Tack detsamma fina du <3
nouw.com/evelinaramback