DANMARK

Hej fina fina ni!

Igår var jag och Joel iväg på äventyr. Hans alla hjärtans dags present innefattade en resa till Danmark. Klocka 9:10 gick båten från Stena Line terminalen här i Göteborg som skulle ta oss till Fredrikshamn över dagen. Jag hade bokat in oss på en frukostbuffé på vägen dit, då gott! Efter 3,5 timmar var vi framme i Fredrikshamn och kollade runt i lite butiker. Älskar alla danska hus. Så himla fina, känns som man går runt i en saga.

Några butiker senare kände vi för att sätta oss på ett café för att fika.

Toscatårta till mig och hallon cheesecake till Joel, dröm!

Efter en supergod fika fortsatte vi strosa runt i stan. Vi började märka att fler och fler butiker var stängda?? Så kommer vi på: "Oj dem stänger nog alla butiker här runt 14-15". Hahhaa alltså så fail..Jag hade ju bokat hemresan vid 20:15 så vi hade lite tid att döda. Men vi fick en supermysig dag ändå. Vi fick pratat om allt mellan himmel och jord, planera framtid och prata om våra drömmar och mål. Vilket jag älskar att göra! Så vi gick å gick och bara umgicks. Helt underbart. Sådana stunder värdesätter jag verkligen!

Honom älskar jag.


Hungriga blev vi igen så vi drog och satte oss på "Resturang Empire". Även där vi fikade innan fast på deras café del (Cafe Empire). Vi gick förbi restaurangen och var tvungna att gå tillbaka dit! Fasen så gott det såg ut!!

En sån himla fantastisk och mysig dag! Vi var tillbaka i Göteborg igen vid 23:50. Vi hoppade in i en Uber och åkte hem, slängde oss i sängen och somnade direkt haha..lagom trötta.

För er som inte har varit i Fredrikshamn rekommenderar jag er verkligen att åka dit! Vill man göra lite mer än att gå runt i stan kan man köpa biljetter för att åka till Skagen därifrån. Jag var nära att boka in det till denna resan men kom på att det nog är mysigare att vara där på sommaren. Det är ju sandstrand och hav liksom.

Hoppas ni har haft en trevlig lördag? Nu ska jag strax åka och köpa brunch till mig och Joel.

Ha en fin dag godingar!!

Gillar

Kommentarer