EMELIES MÖHIPPA

Vilken jäkla dag!!
Äntligen kunde man släppa alla hemligheter man hållit från Emelie och bara göra hennes dag till den bästa.

Alla vi tjejer samlades utanför Emelies och Niklas lägenhet vid nio tiden på lördagsmorgonen. Hon blev minst sagt överraskad, hon misstänkte INGENTING. Vi käkade frukost och lekte ”presentleken”. Där man skulle ha köpt en present till Emelie som är förknippat med er relation eller från ett specifikt minne tillsammans. Därefter skulle hon gissa vem paketen var ifrån och sedan berätta kopplingen. Riktigt roligt!

Härifrån åkte vi sedan med Emelie mot Mölndals Galleria, med ögonbindel på. Vi drog ut henne från bilen och vandrade in i köpcentrumet, tills vi sedan tog av henne ögonbindel och gav henne en bok och en penna. Hon skulle samla in tio stycken äktenskapsråd från främlingar. I början tyckte hon det var lite jobbigt, men tillslut släppte det! Efter fem stycken insamlade tyckte jag det var på tiden för en shot. Jag fick till en restaurang, beställde in en tequila och sa åt henne att svepa hahaa. Sen hade hon bara fem kvar att fråga, det gick smidigt ;)

Vi satte oss i bilarna igen och Emelie hade såklart på sig ögonbindeln. Nästa stopp var hemma hos Emelies mamma, där lunch och fika väntade! Tills maten blev klar hade jag fixat ihop ett quiz som vi skulle köra. Vilket blev så kul! Jag hade ställt massa frågor till Niklas (brudgummen) innan som utformade hela quizet.
Som exempelvis: ”Vilken är Emelies bästa egenskap enligt dig”. Då var det hans svar som blev rätt svar. Riktigt kul!

Nu var vi än en gång mätta och glada! Vi satte oss i bilarna och körde till slutdestinationen...SÄRÖHUS. Där väntade champagne mingel, trerätters middag, spa och övernattning. Till förrätt blev det en kräftsoppa. Till varmrätt åt vi lamm, en potatispuré och en fantastisk sås. Till efterrätt var det uppdukat en sockrig buffé, det fanns alltifrån cheesecakes till lösgodis. Drömmigt gott!

Gillar

Kommentarer