F*CK YOUR FEARS

Alltså FAN vilken bra kväll jag har haft! Joel kom och mötte upp mig efter jag slutade jobbet. Vi gick ner till ”Spice” och käkade middag.

Sedan var det dags för...open session med Johannes Hansen!! HAN ÄR JU HELT OTROLIGT GRYM!! Vet ni inte vem han är så rekommenderar jag er verkligen att ta reda på detta. Han är en av Sveriges främsta mentala rådgivare. Allt som kom ur hans mun idag under föreläsningen var guld.

Om man inte känner för att dra på en föreläsning med han (vilket jag ändå tycker ni ska göra!!), så kan man läsa hans böcker: ”Tough Love” och ”Fuck your fears”. Eller lyssna på hans podcast: ”In your face with love”.

Jag är så glad att Joel visade för mig vem han var. Han är helt klart den mest inspirerande och intelligenta människa jag någonsin träffat. Bäst.

Så nu kommer jag somna gott med alla mina tankar om mål, planering och mitt liv i allmänhet. Sicken klockren föreläsare han är.

Joel var starstrucked haha. Massa som stod i kö och jag kände att Joels begär efter en bild med Johannes var större än mitt så jag hoppade tyvärr detta. Men det var verkligen så kul att ha sett han in real life, dessutom på en av hans föreläsningar. Joel köpte med hans böcker hem, så dessa ska vi gräva ned oss i ordentligt.

Efter denna kväll så vet jag vad jag måste jobba på. Samt att jag ska sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål.

Är detta något ni hade tyckt va kul att jag skrev ett blogginlägg om? Kommentera gärna isåfall!

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt så höres vi imorgon!

Gillar

Kommentarer