FÖRSTA DAGARNA PÅ SEMESTERN

I helgen vet ni ju mycket väl vad jag gjorde. Då dagarna spenderades med familjen i Köpenhamn. Men nu när jag har kommit hem så har mycket tid spenderats med min älskling. Vilket jag värdesätter så otroligt mycket. Visst att man träffas varje dag när man bor i hop. Men nu när vi är lediga tillsammans blir det en helt annan sak. Man umgås på ett annat sätt och jag älskar varje minut av det. I måndags började vi morgonen med att åka bort till Torslanda. Vi köpte med oss frallor och hade packat med lite annat gott. Detta satt vi och åt vid havet. Det var alldeles tyst, man hörde bara ljudet av vågorna och några enstaka fåglar. Jag måste bo vid havet i framtiden!! Jag tog även ett snabbdopp, helt underbar start på dagen.

Vi fortsatte dagen i ett lugnt tempo. Vi tog en promenad genom skogen bort till tennis centret. Vi spelade pingis och blev riktiga vinnarskallar (eller mest jag rättare sagt haha...). Men vi hade det riktigt kul! På kvällen lagade vi lax, potatis och citronsås. Drack vin, gjorde mojitos och spelade spel. Perfekt kväll.

I tisdags bestod hela dagen av att rensa på vinden. Vi drog till gymmet också för den delen men inget annat ”kul” hittades på. Igår, onsdag, var en riktig chilldag. Vi började kolla på ”13 reasons why”. Så jäkla bra serie!! Lite efter att börja kolla på den nu men vi har följt en annan serie ett tag. På eftermiddagen mötte jag upp Angelica, vi körde ett riktigt härligt pass på gymmet. Sen väntade middag hos Joels syster där vi firade hennes fästmans födelsedag. Vi åt middag, myste, prata och spelade spel.

Vilka dagar jag har haft än så länge, underbar semester! Imorgon väntar nya äventyr, stay updated ;)

Gillar

Kommentarer

JonnaOlausson
JonnaOlausson,
Verkar ha haft en toppensemester hittills! Njuuuuut 😃
nouw.com/jonnaolausson
evelinaramback
evelinaramback,
Helt underbara! Det ska jag verkligen göra😄 Hoppas allt är bra med dig? Kram🌸
nouw.com/evelinaramback
JonnaOlausson
JonnaOlausson,
Allt är bara fint här 😃 Har dock ingen semester denna sommaren så blir smått avundsjuk när jag ser dina bilder 😉 kram
nouw.com/jonnaolausson
evelinaramback
evelinaramback,
Härligt att höra! 😃 Åhh vad segt...hoppas du har fått känna av lite sommar ändå😉
nouw.com/evelinaramback