Fredagen i Stockholm

Hej alla vackra!

Efter en väldigt försenad tågresa upp till Stockholm kom jag äntligen fram. Jag tragglade mig igenom alla stressade människor på perrongen och vandrade runt på huvudstadens vackra gator. Virrade runt ett bra tag för att hitta ett mysigt lunchställe. Minuterna sprang iväg, magen skrek och tillslut tog jag första bästa ställe. Det fick bli "Panini Internazionale". Men jag är nöjd, riktigt nöjd! Det som sög var väl bara att jag kom dit mitt i lunchruschen bland alla finklädda damer och herrar. Dem satt där i sina fina pressade kläder och där satt jag osminkad, sliten och med en hoodie. Kände bara blickarna men ähh, inget jag direkt brydde mig om. Jag var för hungrig för att bry mig 😄

När magen var mätt och glad började jag gå bort till Gallerian. Därifrån hoppade jag på t-banan bort till Kista, där helgen spenderas. Hotellet jag bor på heter "StayAt" och det är ett lägenhetshotell. Supersmidigt med lägenheter med kök och hela köret. Väl på hotellet tog jag tillfälle i akt och pluggade, kolla på Idol och bara chillade. En lång dag var det så mycket mer orkades inte med. Det var bara att ladda på batterierna inför min andra träff i skolan som är nu lördag och söndag.

En mysig fredag i fina Stockholm. Lite ensamt stundtals men det är något jag måste öva på, att vara själv. I skrivande stund så har redan lördagen spenderats här men mer om den får ni imorgon ;)

Hoppas ni får en fin kväll, kram!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Stockholm är verkligen en fin stad <3
nouw.com/corneliakarlsson
evelinaramback
evelinaramback,
Jaaa verkligen, helt kär😍
nouw.com/evelinaramback