FRIYAY N’ BEE BAR

God morgon!
Lördag idag, kanske helg för många av er? Inte för mig dock, dags att börja göra mig iordning för jobbet snart. Men först vill jag bara dela med mig av min fredag!
Jag började dagen med att storstäda lägenheten, inte det mest intressanta att berätta men men det hände iallafall. När klockan blev 15 tog jag en powerwalk bort till gymmet för att möta upp Joel där. Men han blev sen så jag hann med ett 30mins intervallpass på löpbandet innan han kom haha!
Helt svettig och helt slut. Men det var så kul att vara tilllbaka på gymmet efter min förkylning. Så vi gymmade väl till 17-17:30 kanske.
Sen var det raka vägen hem och laga drömmiddag. Det blev BBQ-marinerad fläskytterfilé stekt i grillpanna med sparris, halloumi och potatis i ugn. Alltså jaaaa va gott det var!!

Efter middagen så gjorde jag iordning mig för att möta upp min syster, Angelica, inne i stan. Vi satte oss på ”Bee Bar” och umgicks lite, så mysigt. Men oj vad mycket folk det var ute?! Vad hade jag förväntat mig när det var ”sommarvärme” igår.

Kort och gott så hade jag en riktigt trevlig fredag! Nu ska jag gå upp och göra iordning mig för jobbet. Ps, ni som är lediga och bor i Göteborg: Missa inte Tough Viking i Slottskogen idag!
Ha det gott!
KRAM

Gillar

Kommentarer