FRULLEMÖTE OCH JAG BEHÖVER ER HJÄLP

Innehåller affiliate-länkar

Hallå eller!

Är det bara jag eller blir det bara jobbigare och jobbigare med det gråa tråkiga vädret? Känns som man hinner med typ en max två timmar med sol, om ens det. Idag såg man inte alls mycket av ljuset, otroligt viktigt att ta sina d-vitaminer. Hur tror ni det kommer bli i framtiden med våra årstider? Jag tror vintern kommer försvinna mer och mer. Att det kommer bli en otroligt lång höst istället.

Jaja, slut på vädersnack. Imorse började vi på jobbet dagen med morgonmöte. Supermysigt! Vi åt frukost ihop och snackade om jobbrelaterade saker. Älskar att börja jobbdagen så. Efter det var det fullfart för mig på VM fronten (styla butik). Jag började med att fixa iordning accessoar-väggen. Därefter gick jag över till att byta kläder på alla skyltdockor. En väldigt rolig dag, älskar att få hålla på med VM. Att få vara kreativ är bland det bästa jag vet.

Efter jobbet åkte jag raka vägen hem, lagade middag till mig och Joel. Idag blev det stekt kyckling, potatis och sötpotatis i vår airfryer. Mmmm...enkelt men så gott! Kan verkligen rekommendera vår airfryer från Philips. Den hittar ni HÄR .

Nu ligger jag bara på soffan, lyssnar på musik och skriver till er. Jag hade behövt er hjälp med en sak. Vad hade ni velat att jag bloggade mer om? Eller vad jag kort och gott ska fokusera på? Mode, träning, mina inredningsprojekt/tips, recept? Eller har ni något annat förslag får ni jättegärna skiva detta!

Ha nu en superhärlig kväll så hörs vi mer imorgon!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer