HAVET & SHUFFLEBOARD

Igår var veckans enda lediga dag, detta försökte jag utnyttja till fullo! Började dagen med att gå upp tillsammans med Joel (klockan 06). Tycker det är mysigt att få vakna till lite hemma istället för att stressa sig iväg. Angelica skulle hämta mig strax innan åtta för att skjutsa mig till sjukgymnasten i Kungsbacka. Jag hade gjort iordning frukost till oss på vägen bort. Chiapudding och iskaffe, lyx lyx lyx!

Mötet med sjukgymnasten gick strålande. Vi har äntligen kommit på varför jag har ont i min rygg, helt och hållet! Jag svankar alldeles för mycket både till vardags stående samt på träningspass. Detta gör att min rygg får bära upp hela hållningen samt att magmusklerna knappt används. Så på gymmet är det bara att börja om från scratch och stå rätt haha...men men! Skönt att det äntligen börjar fixa sig. Efter sjukgymnasten åkte jag och Angelica bort till gymmet och körde mina övningar jag hade fått. Mycket fokus på mage samt axlar/skuldror. Det gick super! När vi var klara var vi svettiga och trötta så vi begav oss bort till Vallda Sandö i Kungsbacka för att bada, sola och käka lunch. Vi köpte med Picadeli sallad och vattenmelon, mumma!

Min fina storasyster <3

Efter havet åkte vi bort till min pappa och extra mamma som är nere från Skellefteå på besök. Vi myste och umgicks innan det var dags att åka ner till Kungsbackas stad och möta upp resten av gänget (Joel, min systers man, min farbror och kusin). Vi satte oss och käkade buffé och sen var det dags för shuffleboard! Så kul! Har aldrig spelat det innan, svårt men sjukt roligt. Första matchen spelade jag och Angelica mot Joel och Simon (systers man). Den matchen vann vi! Sen bytte vi lag så jag och Joel var i ett lag, Angelica och Simon var i ett lag. Jag och Joel vann! Hehe så här har ni mästaren på shuffleboard hörni ;)

Som avslut på denna underbara dag åkte jag och Joel till Coop och köpte ”Bubbies” som färdkost hem. Denna dag får helt klart 5/5 guldstjärnor av mig. Jag har världens finaste släkt och pojkvän. Så mycket kärlek!

Gillar

Kommentarer