HEDE FASHION OUTLET - GALA NIGHT

I helgen var det äntligen dags för gala! Som jag har längtat och oj vad kul vi hade (och oj vad berusad man blev) hahaha...För er som inte vet vad Hede Fashion Outlet gala är, så ska jag berätta detta lite snabbt. Det är en gala för alla butiker på köpcentrumet "Hede Fashion Outlet". Jag jobbar extra i butiken Tommy Hilfiger där så jag fick allt hänga med ;)

Vi möttes på jobbet vid 18, drack bubbel och shottade glatt. 19:30 skulle vi samlas på parkeringen för att hoppa in i bussar som skulle ta oss till Lindholmen i Göteborg där galan skulle hållas. Jag kan med 110% säkerhet säga att vår butik hördes mest på bussen som vi åkte med, fulla 2.0. Men vi hade det säkerligen roligast också haha!

När vi kom dit fick man drink- och matbiljetter. Jag käkade en mini hamburgare och några få pommes. Jag var helt fullt upptagen att hälsa på alla man kände, så glömde helt av att äta. Men dricka hann jag med kan jag lova, lagom rund under fötterna om man säger så. Fick skjuts hem någon gång på natten, tidsuppfattningen försvann haha...Vaknade upp på söndagmorgon runt nio tiden och märkte att Joel inte låg kvar i sängen. Gick upp för att se vart han hade tagit vägen. Då låg han och sov på soffan för att jag hade snarkat för högt (en av biverkningarna när jag dricker...) Stackaren haha!!

Men oj vad kul vi hade! Vi vann också ett pris så det var extra kul :)
Hade ni en rolig helg??

  • EVENTS

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åh låter ju magiskt!!! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
evelinaramback
evelinaramback,
Jaa men det var verkligen så kul!! ❤️
nouw.com/evelinaramback