HELT OTROLIGT...

Nej men vart ska jag ens börja? Det kändes som att det nyss var februari och att jag och Natasha satt på Condecco i Göteborg. Där vi för första gången kläckte idéen om att Inredningskanalen skulle komma till liv. Det känns så surrealistiskt att tänka att vi för några månader sedan inte ens hade tanken om vart detta var påväg. Vi visste inte om vår idé skulle flyga eller falla. Vi visste inte om vi skulle göra bort oss för svenska folket framför kameran. Men vet ni vad, jag är så otroligt glad att vi bara körde på. Trots vad folk tyckte och tänkte. Vi har haft folk runt omkring oss som har stöttat oss så fruktansvärt mycket, som verkligen tror på oss. Sen har vi haft folk som inte har fattat vad det är vi gör, vad det ska bli av det och varför vi gör det. Folk som inte stöttar oss eller tror att vi kan klara av det. Men vet ni vad det bästa är? Att då lägga in en högre växel och motbevisa dem.

Jag ger alltid hela min själ till saker och ting som rör mina drömmar. Jag vet vart jag vill och jag kommer inte stanna förrän jag har nått dem. Jag är en person med hög ambition och stora mål och man märker verkligen i dessa stunder vilka som tror på en eller inte.

Jag har fått så många fina meddelanden och samtal av folk som har höjt vår serie "Ge oss en helg" och vårt arbete till skyarna. Jag fick idag höra att min extra pappa, Magnus, hade börjar gråta när han kollade på serien. Han var så stolt. Hur mycket säger inte det om en person? Hur vackert är inte det att man kan glädjas av människors framgång?

Jag är så tacksam för alla er som har stöttat mig, trott på mig och hejat på mig ända fram tills där jag är nu. Ni har hjärtan av guld hela bunten och ni vet precis vilka ni är.

Från mig till er, TACK <3

Gillar

Kommentarer

Sanna
,
Jag tror på dig! Det var såå fantastiskt att se detta resultat! Grymt bra♥️😘