HUR DAGEN SLUTADE...

Jag ställde klockan imorse, gjorde iordning mig och åkte till jobbet. Bilden togs 7:50 innan jag började mitt pass. Jag trodde ryggen skulle palla denna dag. Jag är en envis jävel, jag lägger mig inte så lätt. En skadad rygg ska inte få mig på fall. Men jo, tyvärr fick den det ändå. Att bara stå upp en längre stund gör så att bröstryggen, axlarna och nacken känns åt helvete. Jag vill inte vara hemma mer, rastlöshet gånger tusen. Jag vill kunna jobba, träna och springa på stan. Dem som känner mig bra vet om att sitta still är det värsta jag vet. Det kryper i hela kroppen. Men klaga vill jag verkligen inte göra, som det säkert låter att jag gör nu. Det finns folk som har det så mycket värre. Men jag är bara trött på att ha ont, att inte kunna jobba och att inte kunna hjälpa till med saker och ting. Igår till exempel, då skulle jag och Joel bära upp saker upp från bilen. Det slutade med att jag tog en lätt kasse med matvaror och han fick springa upp och ner flera gånger för att hämta resten av sakerna. Usch vad dåligt samvete jag fick för det (som jag vet att jag inte borde få). Jag gillar att hjälpa till, känna att jag gör någon nytta. Men nu känns det bara som att jag ligger på en soffa hela dagarna och att alla andra får slita medan jag tittar på. Fy fy fy. Jag håller alla tummar det bara går för att ryggen blir bra snart. Inhandlade precis ett par nya skor på adidas hemsida. Kanske kan hjälpa något, vem vet. Nu testar jag vad som helst, bara något ger resultat. 

Förlåt för ”klagandet”. Men om ni undrar varför det inte kommer upp så roligt innehåll på bloggen eller instagram så är det därför. Mina dagar spenderas i lägenheten, finns inte så mycket kul att skriva om här inte haha...

Men som svar på titeln till detta blogginlägg: Dagen slutade (återigen) på soffan. Med värktabletter i kroppen och ett glas citronvatten i handen. Fint ska det va haha. Nu ska jag återgå till mitt spännande hemmaliv.

Massa kärlek till er, ni är bäst.
KRAM

  • Vardag

Gillar

Kommentarer