IT HAPPENED!

Äntligen! ÄNTLIGEN!!

Ja som ni kanske märker är jag extra glad idag haha. Dagen började väldigt chill hemma på soffan. Kollade några youtube videos och sedan började jag tvätta. Vid 16:00 hade jag och Joel planerat att åka iväg till banken för att prata lite med dem om lägenhetsköp. Vi vill sätta upp en plan för när och hur vi ska köpa ett eget place. Men vi hade lite otur, enligt bankens hemsida skulle dem ha öppet till 18:00 på torsdagar med när vi var där och ryckte i dörrarna var det stängt...

Jaja, vi drog och storhandlade mat och på vägen hem sa jag till Joel att jag är sååååå sugen på att köpa en MacBook Air. Vilket jag har nämnt nu sedan typ i somras. Hans svar har alltid varit: "Klart du ska köpa dig det! Det är ju någonting du verkligen vill ha!". Medan jag har kontrat med: "Hmm jaa, men jag vill ju se sparkontot växa.." Men NU löste Media Markt BÄSTA DEALEN!!! Dem hade ett erbjudande på datorn nu samt att man kunde lägga upp den som avbetalning på 10mån (inga extra kostnader). Vilket jag inte kunde motstå!

Så i skrivande stund sitter jag och knappar in dessa bokstäver med min splitternya MacBook Air!!!!

WHAAAAAA

Jag hade ju en i början av året men den ägdes utav företaget jag arbetade på. Som jag självklart var tvungen att lämna tillbaka efter jag sa upp mig. Men nu har jag äntligen en helt egen! Lyckan är enorm haha! Ni kanske förstår själva, har använt en Mac i x-antal månader och sen gå tillbaka till en trög PC. Det suger. Därav denna otroliga lycka ;)

Nu ska jag sitta med min kärlek (sorry Joel men menade ej dig nu) resten av kvällen!!

KRAM

Gillar

Kommentarer