Ja, vad ska man säga?

Som ni har märkt finns inte riktigt tiden till att blogga för tillfället. Jag vill verkligen inte sluta för detta är något jag tycker om. Det har bara varit galet mycket med jobb, plugg och livet i sig. Men nästa vecka har jag lite planer på roliga inredningsinlägg. Då ska jag nämligen tillbaka till ”Projekt Antonsson” och fixa i deras nya hus. Så ni vet vad man brukar säga, den som väntar på något gott... ;)

Idag å andra sidan fyller min kärlek 23 år! Vi firade detta redan lite igår. Först gjorde vi scones brunch sen åkte vi och träna på hans favvo gym här i Göteborg, ”Iron Works”. Jag är faktiskt inte riktigt ett fan av det gymmet, tycker det är alldeles för mycket tävlingsidrottare där och jag känner mig som en degklump haha..(ja, jag tänker för mycket). Efter gymmet gjorde vi iordning oss för att dra oss in till Liseberg, men herregud vad mycket folk det var!? Men vad hade jag väntat mig en lördagskväll med första premiärhelgen på ”Halloween på Liseberg”. Vi kikade runt i parken, spelade lite i spelhuset och på något hjul sen åkte vi bort till restaurangen vi hade bokat. ”Barley’s Food Factory”, ett nyöppnat hamburgerhak på Hisingen. Supergott!! Ni som känner mig privat borde också veta att min älskling är ett matmonster. Han beställde deras största hamburgermenyRamburgaren” som innehöll 900g kött, bröd, ost och sås. Till detta fick han en milkshake, valfri pommes frites och dipp. Alla andra på borden bredvid kikade bort mot oss för att se om han pallade få i sig den, inga konstigheter ;)

Idag väntar kalas för Joel men först ska jag väcka han med min vackra skönsång. Han ska få pannkakor och presenter också hehe.

Ha nu en fin söndag så hoppas jag ni inte har gett upp om mig än, som sagt kommer det mer inlägg nu! Kram.

Gillar

Kommentarer