JAAAA SVERIGE!!!!

SÅ GÖTT! Kvartsfinal här kommer vi!! Jäklar vilken lycka!! Förutom att ha kollat på matchen idag så började jag dagen med ett besök hos tandläkaren imorse. Det gick bra, dock gillar jag verkligen inte att gå dit. Efter det åkte jag hem, satte mig vid datorn och bara tog det lugnt. Vid 12 hade jag en lunchträff med min gamla chef på Adidas, Camilla. Så himla mysigt att träffas igen! Vi pratade verkligen om allt och inget. Det är redan två år sedan jag jobbade där, helt sjukt vad tiden går fort...

Efter lunchen åkte jag tillbaka till Göteborg igen, parkerade i Ullevigaraget och gick till polishuset. Det var dags för mig att ta nytt pass! Hahaa det är helt sjukt att man ALDRIG blir nöjd med passfotot. Det hade lika gärna kunnat vara ett foto till brottsregistret haha! Jaja, kul att se tillbaka på sen kanske.

När jag var färdig där åkte jag bort till Joels jobb och hämtade upp han. Sen var det raka vägen hem för att se på matchen! Jäklar vilken känsla att Sverige är i kvartsfinal?! Nu kollar vi på Colombia - England. Hur många gula kort har inte delats ut denna matchen? Helt sjukt haha! Den som vinner matchen möter Sverige. Jag hoppas att det blir Colombia faktiskt! Då har dem typ inga ordinarie spelare som startelva den matchen efter alla gula kort dem har fått nu. Övertid 10min sista halvlek eller vad tror ni? Stört.

Hoppas ni har haft en fin dag!
KRAM

Gillar

Kommentarer