JAG ÄR SÄMST, JAG VET

Hej godingar!!
Hoppas ni har det bra i värmen och att ni håller er friska. Jag mår bra och har verkligen tagit vara på dessa soliga dagar. Blivit många spontankvällar vid havet och en och annan discgolf-runda (blivit smått beroende hehe). Jag sa ju för ett tag sedan att jag skulle försöka bli bättre på att blogga igen. Vet ni vad som hände? Sommaren kom tillbaka haha!

Jag vill ju verkligen skriva här om vad som händer i mitt liv, att ha något att kolla tillbaka på sen och även dela med mig av vad som sker till nära och kära. Men en kort recap kanske?

- Jag har varit ute och vandrat med min storasyster!
Vi gick två etapper av Hallandsleden och det var det fräckaste och det jobbigaste jag varit med om. 4,5mil/85000 steg på två dagar i sjuk terräng, världens backar och strålande solsken. Mentalt och fysiskt jobbigt kan jag lova, men en upplevelse jag är glad för. Vi skulle egentligen gå tre etapper, men tyvärr fick vi avbryta då jag hade blåsornas blåsor (plural) under fötterna, två fästingbett och Angelica hade skavsår på låren. Men totalt gick vi från Stättared (Fjärås) till Gällarpesjön (Skällinge).

- Efter denna kraftansträngning, hade vi bokat en natt på ”Åkulla Outdoor Resort”. Vi solade, åt livets mat och njöt av varandras sällskap.

- Jag har umgåtts med mina underbara vänner och njutit av sommaren till fullo.

- Jag fick vara med min bästis och kika på bröllopsklänning till henne. Tårarna bara rann, vackrare brud får man allt leta efter (inte klänningen hon ska ha). Vi gick sedan och käkade brunch på ”Doktor Glas” i Linné. SÅ SÅ SÅ GOTT!!

Idag åker jag och J iväg till Österlen med min mamma, extra pappa, storasyster och hennes man. Ska bli så himla mysigt, längtar ihjäl mig!!

Gillar

Kommentarer

Susanne
,
Underbart ♥️♥️♥️♥️♥️