JULDAGEN & AKUTEN

Godmorgon godingar!

Förlåt för dålig uppdateringen, det har varit lite mycket det senaste. Senare idag tänkte jag lägga upp ett långt inlägg om min julhelg! Tänkte bara uppdatera er lite snabbt om vad som har hänt.

I måndags på juldagen hade vi varit hos Joels syster och firat jul. Supermysig kväll! När vi sedan kom hem och skulle lägga oss mådde Joels inte så bra. Vi fick åka till akuten. Vad det var för fel på honom vill jag inte gå in på. Men vi kom till Östra Sjukhuset vid 22. Vi åkte därifrån 04:30. Sicken jävla natt. Toppen på det så är jag superförkyld. Hostar galet hårt och mycket dessutom. Känner mig hängig och kass.

Men allt är bra med Joel nu! Som tur var. Men när vi kom hem typ klockan 5 på morgonen så stendäckade vi. Min klocka ringde vid 8 igen, jag skulle åka till jobbet. När jag väl kom till jobbet kände jag att det inte var en bra idé att vara där. Jag hostade så mycket så kunder började kolla lite snett på mig. Jag började kallsvettas och kände nästan att jag skulle svimma. Vid 12:15 sa jag till min chef att detta inte funkar. Jag åkte hem och la mig på soffan. Sov till klockan 17, haha behövligt?

Jag bestämde mig för att om inte hostan och förkylningen blir bättre idag, onsdag, åker jag till akuten imorgon. Hostar såå hårt och känner verkligen hur det känns ner i lungorna.

Håller tummarna för det bästa! Hoppas ni har haft en härlig jul?! Som sagt kommer min julhelg i ett inlägg senare idag 😊

KRAM

  • Vardag

Gillar

Kommentarer