KAPITEL 2 AV 12 - ÄNTLIGEN KAN JAG BERÄTTA!

Hej februari,

Är det inte läskigt hur fort tiden går? Jag har verkligen tänkt på det den senaste tiden. Nu går vi redan in i månad två på det nya året, kändes som att det var nyår för någon vecka sedan...haha herregud.

Idag är jag ledig, jag har nyligen käkat en supergod smoothie bowl och ska sätta mig och planera lite saker och ting, samt få till lite plugg. Joel kommer hem om någon timma från skolan. Han ska dra och träna då och jag vill såååå gärna följa med...Vaknade dock med ont i halsen idag, tror inte det är så smart att hänga på. Ska känna efter ett tag till sen får vi se!

Ikväll ska jag och Joel bort till hans syster, Jasmine, hennes sambo Baris och deras underbart gosiga son, Jakob. Vi ska äta middag ihop och mysa! Längtar så till att leka med Jakob, var ett tag sedan jag träffade han nu. 1,5 år är han och det är ju nu dem utvecklas som mest. Jag hade velat ha 36h på ett dygn istället för 24h, vill hinna med mer. Men ni som känner mig vet om att jag har väldigt mycket just nu samt att jag är en person som behöver min egentid för att ladda om. Jag kan skriva mer om personlighetstyper i ett annat inlägg. Men det jag ville ha sagt med detta är att jag är väldigt familjekär. Hade jag haft mer timmar på dygnet skulle jag gärna vilja lägga dem alla på att umgås med både min och Joels familj. Jag är så tacksam att dem finns i mitt liv. Idag ska jag ta vara på den stunden vi får träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Så himla gosigt <3

JUST DET! Jag fick reda på en as rolig sak igår! Detta har jag hållit lite hemligt innan allt blev färdigt men äntligen kan jag berätta för er att jag ska få praktisera på Ikeas inredningsavdelning! Hur kul!? Jag börjar där vecka tolv (mitten av mars). Ser så mycket framemot det!

Ha en underbar dag godingar och en härlig start på helgen, kram.

Gillar

Kommentarer