KØPENHAVN

God morgon!!

Vilken mysig dag jag och Angelica hade igår. När vi kom till hotellet lämnade vi av våra grejer. Vi blev också väldigt glatt överraskade av rummet. SÅÅ himla fint, stort och mysigt. Till och med värmegolv i badrummet haha. På den första bilden kan man se hur centralt vi bor. Byggnaden genom fönstret är tågstationen här i Köpenhamn. Vi bor alltså precis vid tivolit!

Efter en snabb kollaps i sängen drog vi ut på Köpenhamns gator! Vi började såklart med ströget, kollade i butiker och käkade crepes. Sedan fortsatte vi bort till Nyhavn!

Efter detta fortsatte vi tillbaka till Ströget, kollade julmarknader. Så mysigt!!

Vi begav oss tillbaka till hotellet för att lämna av våra saker. För att sedan sätta oss någonstans och äta middag! Det fick bli ”Vesterbro Bryghus”, jättegod mat verkligen. Vi åt Fish n’ Chips, standard att äta när man är i Danmark haha.

Efter en god middag trallade vi vidare till TIVOLIT! Så sjukt fint var det!! Sorry Liseberg men här ligger ni i lä.

Efter en superhärlig dag gick vi tillbaka mot hotellet. Vi köpte med oss brända mandlar och satte på en film.

Nu är det morgon igen och jag ligger och väntar på att klockan ska bli 8. Då har jag fått tillåtelse att väcka Angelica haha. Jag har börjat bli superförkyld...så väldigt svårt att sova. Har blivit värre under natten känner jag. Fy orkar inte vara sjuk!!

Men jag har frukostbuffén att se fram emot! TAGGA, 15min kvar..COUNTDOWN. Sen ska vi faktiskt ta och börja packa ihop, åka iväg en snabbis till något annat ställe här i närheten och sen dra oss hemåt.
Ha en fin dag godingar,

KRAM

  • Resor

Gillar

Kommentarer