KVÄLLSTANKAR

I skrivande stund är klockan 22:10. Jag och Joel har gått och lagt oss men jag kan inte riktigt somna. Ligger och tänker på tusen olika saker. Inget jobbigt, nej nej, tvärt om. Jag ligger och tänker på saker som jag har åstadkommit det senaste. Denna helgen var den tredje på raken som vi spelade in våra serier på Inredningskanalen. Jag och teamet åkte upp i torsdags till Eskilstuna. Vi kom fram sent och ögonen gick nästan i kors. Men ändå var man så otroligt peppad inför kommande dagars inspelningar. Det blev många timmars jobb denna helgen, men det var värt varenda minut när man fick se familjens min när vi visade dem resultatet.

Jag är 24 år. Har två anställda och släpper till hösten två stycken inredningsserier tillsammans med en av mina bästa vänner. Jag och Natasha har lyckats bygga upp ett så fruktansvärt bra team. Dem har sån kämparglöd och viljestyrka. Tack vare dem har vi lyckats skapa något väldigt bra.

Men vissa dagar är det tufft. Jag jobbar 100% på ett lager. Jobbar 7-15:30 måndag till fredag. Utöver detta driver jag igång Inredningskanalen med Natasha. Vi har möten varje vecka och inredningsprojekt man är ansvarig för. Där planering av rum, inköp av varor och ekonomi ska skötas. Vi spelar in en video till Youtube varje vecka som släpps varje fredag. Vi spelar in två stycken serier som har premiär i höst. Utöver detta försöker jag hinna med att träffa vänner, familj och min fina sambo. Vissa dagar är det tufft och man har fått sluta sig ur sängen på morgonen halvt gråtandes vissa dagar.

Har du en dröm. Jaga den. Det kommer vara tufft. Det kommer finnas dagar då du känner att du vill ge upp. Men kom då ihåg varför du startade från början. Vad du vill uppnå. Varenda liten svettdroppe du fäller på vägen är värt det. Varenda liten tår du fäller är värt det. För den dagen du står på toppen av berget och skriker att du har klarat av det, är en oförglömlig känsla.

Tro på dig själv och din idé. Vi ses på berget en vacker dag. Ge inte upp.

Gillar

Kommentarer