Lördagen i Stockholm - tredje träffen

Hej vackraste ni,

Hur har er lördag varit? Min har varit kanon! Jag gick upp runt sjutiden och gjorde iordning mig. Sen vandrade jag ner till frukosten. Jag åt havregrynsgröt med solrosfrön, skar upp äpple och la på och hällde över sojadryck. Jag tog också lite keso, apelsin och ett ägg. Gotta get that protein ;)

När jag hade ätit färdig var jag redo för skola! Idag ägde den tredje och därmed näst sista träffen i min utbildning rum. Idag gick vi på inredningsdelen i eftersom jag blev klar som homestylist sist. Nu denna helgen samt en helg i slutet av November kommer vi läsa till inredare. Så tagg! Dagen idag var super, mycket att ta in men riktigt intressant och roligt.
​Vi pratade bl.a. om vilka uppgifter en inredare kan få, vad man ska veta och hur man ska prata med en kund. Vi gick också igenom moodboard, sampleboard och massa massa mer. Två stycken grupparbeten hann vi också med. Det första skulle vi planera upp en innergård och inreda den. Samt inreda en lägenhet. Båda dessa uppgifter ritade vi upp, inget praktiskt denna gången.

Vi slutade skolan vid 18 och jag åkte raka vägen tillbaka till Kista där jag bor på ett hotell. Svängde förbi Kista Galleria, köpte med mig en sallad, käkade den framför youtube i sängen, nyduschad och lagom mör i huvudet. Så mysigt.

Nu ska jag bara fortsätta kika på någon video eller kanske sätta på en film, will see ;) hoppas ni har haft en grym lördag! 
Vi hörs av mer imorgon, kramar i massor.

  • Skola

Gillar

Kommentarer