MIDSOMMAR I DALARNA

Wow, vilken fantastisk midsommar och mini-semester vi har haft. Sist jag skrev så var ju jag, Joel och min syster påväg upp till en stuga i Sälen för att fira midsommar med släkten. Vi kom fram sent på onsdagkväll och möttes av den finaste utsikten jag varit med om och här skulle jag bo i fyra dagar. Helt magiskt! Alla andra var redan där. Min pappa, extra mamma Linda, storebror William, brorsdotter Esther, farbror Tommy och kusin Liam. Så det var bara att gå och lägga sig direkt!

När vi vaknade på torsdagsmorgonen blev det lyxfrukost. Avokadomacka, äggröra, bacon och vattenmelon. Sedan åkte vi och kollade på platsen där vasaloppsstarten ligger. Släppte ut hundarna så dem fick springa fritt och sen drog vi tillbaka till stugan. Då körde jag och Angelica ett träningspass på altanen och sen sprang vi ner helt svettiga i älven (14 grader kallt) och doppade oss. Fantastiskt! Sen myste vi bara i stugan. Åt gott, drack gott, badade i bubbelpoolen på kvällen och spelade spel. Magisk första dag!

Dagen var äntligen kommen, midsommarafton!!
Vi åt frukost tillsammans, jag tog ett morgondopp i älven och la mig på altanen för att sola lite innan det var dags för mig, Angelica och pappa att förbereda midsommar lunchen. Vi dukade upp fint på utsidan med världens bästa utsikt, underbart sällskap och solsken HELA dagen. Inte ett regnmoln så långt ögat kunde nå, fantastiskt. Resterande delen av dagen bjöd på bad, lekar, mat och spel senare på kvällen.

Gillar

Kommentarer