MILITÄRBANA & SPA

Wow wow wow...
Vilken mysig helg jag hade! I lördags hämtade Emelie upp mig och vi åkte iväg till Stenungsbaden. Jag fick det av henne i födelsedagspresent och en överraskning skulle vänta när vi kom dit hade hon sagt. Vi checkade in och skulle byta om till träningskläder direkt. Väl ombytta vandrade vi iväg mot skogen intill, där väntade en militär hinderbana! Så jäkla kul!! Fick flashbacks till när jag körde Tough Viking 2015 i Oslo.

Efter allt krigande så var vi GALET värda att gå ner till spat. Vi bubblade, bastade, avnjöt en och annan öl och bara tog det lugnt.

Efter spat gjorde vi oss iordning för middag. JÄKLAR vad god mat det var! Förrätten var lite sisådär, mycket ”Asian Fushion vibe”, inte riktigt min grej. Men varmrätten och efterrätten...wow. Oxfilé och tryffel mos med rödvinssås och en passionsfrukts efterrätt som smakade Solero Exotic glass. Riktigt lyckad helg, tusen tusen tack fina Emelie för en underbar present. SÅ UPPSKATTAT!!

Gillar

Kommentarer

Ida,
Men guud så roligt och mysigt!! Att testa på en miltärbana verkar ju så roligt och maten ser fantastik ut! Så härligt med spa också😍
idanilssonphoto.se/
evelinaramback
evelinaramback,
Så himla bra var det! Maten var svingod, hinderbanan var riktigt kul och spat var en succé😍
nouw.com/evelinaramback