MIN HELG - FÖRSTA GÅNGEN...

Hej fina ni,
Nu har denna ledig helg snart passerat. Älskar att få ta sovmorgon tillsammans med Joel. Vi har ledigt ihop en helg i månaden haha, gäller att ta vara på dem två dagarna. Så vad har vi gjort? Testar nya saker!

I fredags hade jag stängning på jobbet. När jag hoppade av på hållplatsen hos oss så mötte jag upp Joel på Sushi Gården. Han hade lyckats övertala mig om att vi skulle äta sushi, min första gång att testa...Jag beställde: 4st avokado, 4st sesamrullar och 2 crabfish. Det var okej, inte mer än så haha. Jag gillar ju inte soja sen tyckte jag maten luktade havsbotten typ. 5/10 får det, inte äckligt och inte gott. Får se om jag ändrar mig nästa gång jag testar, många som säger att dem har lärt sig tycka om det. Vilket jag inte riktigt förstår än, men kanske kommer till den punkten jag också ;) Vi spenderade kvällen i soffan men sushi och film. Mysig kväll!

Igår, lördags, så tog vi en välförtjänt sovmorgon. Gick upp och åt frukost. Chillade en liten stund innan vi packade träningsväskan och åkte bort till Friskis och Svettis i Kungsbacka. För mig var det marklyft och kronlyft som stod på schemat. Ett helt okej pass! När vi var klara åkte vi bort till min kusin och firade han, 13år...hur snabbt går inte tiden? Sjuk!

Vi åkte sedan hemåt och förberedde oss för kvällens bravader! Vi gav vår kompis Sara en födelsedagspresent att vi skulle åka och spela beachvolleyboll, äta hamburgare och quiza. Fina Saga följde också med! Så detta bestod vår lördagskväll av. Det var så sjukt roligt! Aldrig testat beachvolleyboll innan. Efter många skratt på planen så gick vi upp till restaurangen för att käka. Vilken god hamburgare, helt galet. Sen väntade 90tals quiz, kan ju säga stycket lag kom sist då vi alla är födda 95. Så inte mycket vi hade hunnit snappa upp under våra fem år ;) men det gjorde inget, bara kul att quiza! När vi var klara med allt åkte jag, Sara och Joel hem till mig och Joel. Vi kollade på filmen ”A Dogs Purpose”. SÅÅÅ BRA!! Denna helgen har varit helt underbar. Älskar att spendera tid med mina fina vänner och familj, bästa jag vet.
Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda upp inför kommande vecka. Lite plugg ska också hinnas med!

Hoppas ni har haft en bra helg?
Kram!


  • WKND

Gillar

Kommentarer