MIN HELG - UR MITT KAMERAALBUM

Jaa såhär började jag min fredag, haha får ju bara ångest av att kolla på det. Men varför det såg ut såhär var på grund utav sista ruschen plugg innan slutprovet på eftermiddagen. Allt gick bra och kursen är avslutad, gött. Efter detta plugg-maraton förberedda jag mig inför att storasyster skulle komma hit. Vi käkade tacos, kollade på film och myste. Hon sov över här och på morgonen bokade vi resan jag berättade om i förra inlägget!

Resan!!!

I lördags så gjorde jag ABSOLUT INGENTING. Oj oj oj vad behövligt det var. Låg raklång i soffan och tog det väldigt passivt haha...På eftermiddagen drog jag och Joel och tränade. Körde biceps och bröst, avslutade passet med intervaller på crosstrainern. Fyfan. Höll på riktigt på att spy, men jag klarade mig ifrån det, som tur var...Kvällen spenderades med laxpasta, melodifestivalen och mys med Joel.

På söndagen var det dags för jobb 11-19 på Tommy Hilfiger. Rolig dag! Jobbade med Sandra och Alex, härliga kunder och underbart väder. Inte för att jag fick ta del av vädret så mycket haha, men det var fint att kika ut genom fönsterna. På kvällen köpte jag och Joel indiskt och kollade på vår FAVVO serie, "The Good Doctor", TIPS TIPS TIPS!

Fin helg <3

Gillar

Kommentarer