MIN HELG

God morgon världen!

Idag har jag namnsdag, woho grattis mig!!

Förlåt för dålig uppdatering i helgen, det var en hektisk sådan vill jag lova. I fredags efter jobbet mötte jag upp Joel i stan för att inhandla en present till Sara, som vi skulle på inflyttningsfest hos på lördagen. När vi kom hem så powernapade vi i sängen, var så otroligt trötta båda två. Sedan gjorde vi vegetarisk pasta bolognese. Gjord på bönpasta och vegetarisk färs. Supergott! Kvällen avslutades med serier och soffhäng.

I lördags väntade jobb för mig, 09:30-17:15. En RIKTIGT grym dag på jobbet faktiskt! Det var så mycket folk som var här uppe på avenyn, tack vare melodifestivalen i Göteborg. Vi blev väldigt chockade över folkmängden i butiken ibland men oj så kul det var! Efter det var det bara raka spåret hem. Inflyttningsfest hos Sara väntade. FASEN vilken rolig kväll! Jag hängde med tjejerna ut på kvällen. Vi gick till Park Lane och jag åkte hem vid 02 på natten.

Söndagen var man lite seg på får jag väl erkänna. Men det stoppade inte lilla mig att dra till jobbet, 11:30-16:15, en riktigt kort dag med andra ord. Inte lika mycket folk men en bra dag iallafall. När jag kom hem var jag helt förstörd haha..Joel beställde mat och vi kollade på ett avsnitt av ”Blacklist”. Sen däckade jag på soffan...hahaha. Tror att en ledig dag är behövligt snart, vilket jag kommer ha imorgon, tisdag!

Nu ska jag öppna butiken, ett 9:30-19:15 pass väntar tillsammans med bästa Sandra! Hoppas ni hade en fin helg?

(Tyvärr var jag väldigt dålig på att ta bilder i helgen..ska bättra mig!)


KRAM

  • WKND

Gillar

Kommentarer