MIN HELG VECKA SJU

Ännu en helg passerade förbi i blixtrande fart. I fredags efter jobbet mötte jag upp Joel och vi körde direkt bort till Torslanda, hem till Fia. Vi hade spelkväll med henne och Sara, käkade middag och myste. Perfekt start på helgen! Timmarna gick fort och det började närma sig midnatt så vi tog och rörde oss hemåt.

Lördagen invigdes med en välförtjänt sovmorgon. Jag har verkligen saknat att vakna upp bredvid Joel och ligga å dra sig. Jag jobbar ju varannan helg så det blir ju bara på mina lediga helger vi lyckas få dem där sovmornarna. Vilket gör att man uppskattar dem extra mycket. Vi gick upp, gjorde frukost och kollade på serier i soffan. Kungsbacka väntade sen, gym och kika runt på hemlig plats (mer om detta imorgon!!).

På hemvägen stannade vi på Friskis & Svettis i Kungsbacka, körde axlar och mage. Sen handlade vi och åkte hemåt igen, käkade kyckling, potatissallad, baguette och tzatziki. På kvällen blev det melodifestivalen i soffan, en lugn kväll med andra ord ;)

I söndags blev det ännu en underbar sovmorgon, love it. Frukost och sedan en sväng till Hornbach för att köpa skruv och annat kul haha...första gången jag var där och jag kan säga såhär, det var absolut inte sista gången. Blev helt kär i stället!! Dem hade ju allt haha!

En helg i min smak, lugn och skön!
Hoppas ni hade det bra?

KRAM

Gillar

Kommentarer