ÖSTERLEN - DEL 2

Godmorgon,

Del två av fina Österlen är äntligen här. Vi vaknade upp på söndag morgon, åt frukost tillsammans och började packa ihop oss. Tiden här gick så himla fort och jag njöt verkligen av varenda sekund tillsammans med familjen.
När bilarna var packade och huset var städat, tog vi och gav oss iväg för sista dagens äventyr. Vi började med att åka upp till Brösarps backar, som vi bodde bredvid. Där hästar red galopperade runt på dem lila "ljung-klädda" backarna.

Efter en liten sväng bland backarna åkte vi vidare till "Café Annorlunda". Där vi fick höra att dem serverar livets kakbuffé tydligen. Men tyvärr var buffén stängd, pga smittspridning. Men vi kunde beställa in ett kakfat och den skojade man inte bort kan jag meddela. Vi åt lite lunch och avslutade med kakfrossa!

Nu var det dags att bege oss till nästa och även det sista stoppet för denna resan, nämligen Åhus hamn! Vi gick längs vatten på en superfin och lång brygga. Kikade på den "kända" vodkaflaskan vid Åhus destilleri och avslutade med livets glass i solen. Fantastisk resa med dem bästa jag vet.

  • Resor

Gillar

Kommentarer