PLAN TO SUCCEED

Godmorgon världen!

Idag är jag riktigt taggad, peppad, go o´gla, kalla det vad ni vill.
Klockan ringde 4:30 imorse, gick upp för att köra ett väääldigt tidigt benpass med fokus på rumpa. Fått riktigt mycket inspiration från Anna Stålnacke, GIRL CRUSH ATM. Är lite sugen på att testa hennes träningsschema "x-formen".
Någon av er som har testat? Isåfall vad tyckte ni??

Tänkte även dela med mig av veckans schema! Håll i er, here it comes...

Måndag,
Började som sagt dagen med ett tidigt benpass. Frukosten är nere och nu är det dags för plugg, börja en ny kurs i skolan idag, företagsekonomi. Spännande! Annars bjuder dagen på städning (mina kläder ligger ÖVERALLT) och åka och hämta paket.

Tisdag,
Ett överkroppspass med fokus på rygg och axlar står på schemat idag. Har tänkt börja fördela mina gympass på ett nytt sätt, ska bli kul att känna hur det känns. Kört samma schema i typ 4-5 år haha, dags för förändring. Utöver detta ska jag plugga, jobba med lite egna saker. Sent möte på kvällen väntar med vårt team på IRK, mysigt. Jag gillar faktiskt kvällsmöten, speciellt nu på vintern. Känns gosigt med tända ljus, kaffe och gött tjöt.

Onsdag,
Idag är det cardio och mage som gäller på gymmet, tänkte dela upp det: 30min pw, 20min crosstrainer, 10min cykling. Sen två stycken magövningar. På kvällen ska jag och Joel iväg och lämna tillbaka vår leasing bil, vi har ju köpt en ny och vårt leasing avtal har gått ut. Tre år...herregud vad tiden går fort!

Torsdag,
Vilodag idag! Plugg på morgonen sen göra iordning mig inför jobb. Sent pass 12-20:15 i Göteborg, så när jag kommer hem blir det bara att äta och sova haha.

Fredag,
Ledig dag! Sovmorgon är givet, sen blir det ett gympass! Underkropp idag, med fokus på framsida lår och vader. På eftermiddagen/kvällen ska jag hem till Sara och mysa. Kolla film, äta popcorn, ja en sån där fantastisk kväll helt enkelt!

Lördag,
Överkroppspass idag med fokus på biceps, triceps och bröst. Sen drar jobbhelgen igång, igen haha, men det är lugnt! Blir Tommy i Göteborg, brukar ju antingen vara där eller i Kungsbacka. Kul med variation ;) Antar att det blir mycket folk idag, BLACK WEEKEND, herre haha...tagga! Jobbar 11-17, sen ska jag nog bara hem.

Söndag,
Cardio på gymmet, samma uppdelning som i onsdags! Jobb 12-16, hem och chilla.


Vad ska ni göra i veckan?

Gillar

Kommentarer