PLANER VECKA FEM

Måndag: Mycket i skolan just nu, sista veckan på kursen. Så idag ska jag boka betygssamtal med min lärare och lämna in en skrivuppgift. Sen ska jag försöka hinna med att rensa min garderob (behövligt kan jag lova).

Tisdag
: Morgonpass på gymmet sen hem och göra iordning mig för jobb 11-18. Ska försöka hinna läsa några kapitel i kursboken också. Slutprov på fredag!

Onsdag
: Fina fina Linnea fyller 25 (!!), helt sjukt att typ alla mina kompisar, inklusive jag, fyller 25 i år. Vart tog tiden vägen? Är det sjukt att man saknar att köra moppe hahaa??? Planerna idag är annars träning och jobb 10-18.

Torsdag
: Tidigt gympass, sen ladda upp för sista delprovet i denna kursen! Skönt när allt är klart. Senare på dagen väntar ett betygssamtal också. Hahaa tycker sånt är så jobbigt, ångest delux.

Fredag
: SLUTPROV, önska mig lycka till. Sen tar jag helg! Myskväll med storasyster väntar, vi ska boka en resa! Både jag och Angelica fyller jämnt nu i april, jag 25 och hon 30. Vi tänkte ge varandra en resa som vi åker på ihop. Lutar mot Mallorca!

Lördag
: Inga planer än! Gym och chill tror jag!

Söndag
: Jobb 11-19:15

Gillar

Kommentarer