PLANS 2K18 - WEEK 10

MÅNDAG:
Började veckan med morgonmöte på Espresso House med jobbet, supergott! Jag tog "overnight oats", kaffe och en grov fralla. Slutade vid 17! Åkte bara hem, lagade middag, packade upp matleveransen vi hade beställt och soffläge väntar! Go start på veckan!

TISDAG:

Drar igång dagen ordentligt med ett spinningpass vid 6:30. Sen direkt till jobbet, ett 9:30-19:15 pass blir det. Hem och chilla bara skulle jag tro.

ONSDAG:
Jobb 9-17 sen möter Joel upp mig i stan. Vi ska käka lite snabbt innan vi ska gå på en föreläsning. Johannes Hansen heter han, en av Sveriges främsta mentala rådgivare/coacher. Ska bli så spännande!!

TORSDAG:
Morgonträning vid 6:30, denna gång blir det Bodypump. Sen ska jag jobba 10-19:15. Inga andra planer!

FREDAG:
Ledig!! Kommer ta en välbehövlig sovmorgon. Förmiddagen skulle jag tro att den till mestadels kommer spenderas i soffan. Känns som att det var år och dagar sedan jag hade en RIKTIGT slappar-dag. Ni vet en sån där dag där man bara matar igenom hur många serier/filmer som helst. På kvällen ska jag och Joel laga någon god middag och bara mysa.

LÖRDAG:
Ledig!! Blir säkerligen ett gympass. Annars ska jag nog bara umgås med mannen i mitt liv. Jag sa till han att jag ville gå på dejt denna helgen haha! Menade att vi skulle hitta på något kul och på riktigt umgås. Det blir lätt så när man bor ihop att man tar varandras sällskap för givet och inte pratar lika aktivt om saker. Ni som är sambos kanske förstår vad jag menar?? Dagar man har bestämt att man ska hitta på något eller bara umgås ordentlig blir så jäkla givande och viktiga känner jag iallafall! Han är ju min bästa vän och jag älskar att spendera tid tillsammans. Min kärlek.

SÖNDAG:
Jobb 11:30-16:15, annars bara ladda inför ny vecka!


Hoppas ni får en fin vecka,

Gillar

Kommentarer