PLANS 2K18 - WEEK 27

MÅNDAG:

Jobba mellan 9-18. Ryggen känns lite bättre idag! Men vi får hoppas att det håller i sig när jag står upp på jobbet en hel dag. Håller tummarna! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, käka middag och kolla på serie.

TISDAG:

Ledig! Klockan åtta har jag tid hos tandläkaren. Jag är väl inte direkt deras största fan om man säger så haha..usch. Om jag överlever besöket ska jag nog till gymmet som ligger precis nedanför deras mottagning och köra lite rehab för ryggen. Efter det jobba lite med egen och sedan åka in till stan för att ta nytt pass! Så himla glad att jag kom på detta i god tid, as svårt att få tid nu. Sedan bär det av hemåt för att måla möbler. Håller på att göra om lite här hemma! (Resultat kommer)

ONSDAG:

Gym/rehab innan jobb 9-18. Sen ska jag hem och fixa klart med allt här hemma. Älskar verkligen att få göra om och greja! Så så kul!

TORSDAG:

Gym/Rehab innan jobb 9-18. Bara hem och ta det lugnt. Det är nog väldigt viktigt att jag inte gör alldeles för mycket saker nu så ryggen inte blir värre igen. Står man upp 8-9 timmar om dagen så kan det nog vara bra att vila ryggen när man kommer hem.

FREDAG:

Sista dagen innan helg! Gym/Rehab innan jobb 9-18. Sen har jag faktiskt inga planer än! Vi får se vad som sker!

LÖRDAG:

Jag ska springa "Color Obstacle Rush". Jag är sjukt taggad!! Har alltid velat springa ett sånt lopp. Om ni inte vet vad jag snackar om så får ni en video på racet här nedan :) Gör det bara som en rolig grej tillsammans med min syster, hennes man, och deras kompisar. Vi får hoppas att ryggen mår som den skall annars måste jag tyvärr avstå.

SÖNDAG:

Så himla ledig hahaa..inga som helst planer än förutom att tvätta. Tyvärr har ju söndagar blivit lite av en städdag hos mig och Joel. MEN något annat kul ska vi försöka hitta på!

Ha en fin vecka!
KRAM


Här är videon på "Color Obstacle Rush" racet :)

Gillar

Kommentarer