PLANS 2K18 - WEEK 39

Måndag:
Gymmade tidigt imorse och nu väntar jobb 12-18. Kort dag idag! Efter jobbet ska jag iväg och hämta ut biljetter till onsdagens event!

Tisdag:
Ledig! Prio-ett sakerna att göra idag är: Boka vaccination (inför Thailand) för mig och Joel, hämta ut mitt pass som har varit klart i typ 2-3 månader haha...Sen måste jag plugga och möjligtvis kika på lite höstkläder.

Onsdag:
Ledig! Klockan tio ska jag vara i Kungsbacka hos min sjukgymnast. Efter det ska jag möta upp Natasha och vi ska nog bara gosa. En annan rolig sak som sker idag är att jag ska på ett event med Nouw, min bloggportal! Jag fick ta med en kompis, vilket blev Saga. Så kul! Vi ska få se en förhandsvisning av en film. Superkul dag :)

Torsdag:
Jobb 10-19:15, försöka ta mig till gymmet innan jobbet.

Fredag:
Gym innan jobb 12-19:15, sen tar jag helg!!

Lördag:
På förmiddagen ska jag och Joel iväg till Kungsbacka och fira min kusin, Liam. Efter det ska vi hem, lämna av bilen och ta oss till Kviberg. Där ska vi spela beachvolleyboll, äta middag och quiza tillsammans med Sara och troligtvis någon mer haha. Sara fick det i födelsedagspresent av mig och Joel. Ska bli riktigt roligt!

Söndag:
Bara. Ta. Det. Lugnt.

Underbar vecka förför mig! Har ni några roliga planer? Kram,

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Alltså åh vill veta a l l t om nouw-träffen på onsdag!!! Ha det bäst! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse