PLANS 2K18 - WEEK 47

(Bild tagen från Pinterest)


Sista hela veckan innan semester! Wohooo!

MÅNDAG: Jobbade mellan 10-19, sen åkte jag bara hem, åt middag och kollade på Paradise Hotell Sthlm och Ex On the Beach.

TISDAG: Skulle egentligen vara ledig idag men pga sjukdom på jobbet åker jag in och öppnar, 9-12. Kort dag dock men skulle man vart ledig egentligen så blir det lite tufft. Efter det ska jag direkt bort och vaccinera mig, sista sprutan innan Thailand (NÄSTA VECKA?!??) Ikväll kommer Natasha och hennes kille Joel hem till mig och min Joel på middag, mys😊

ONSDAG: Jobb 10-19, hem och kolla igenom garderoben! Är det något som saknar inför resan? Vilka kläder ska jag ta med? Hmm...vi får se hur detta går haha!

TORSDAG: Jobb 10-19, hem och dö...alltså jag är helt slut nu för tiden men inte så konstigt kanske pga allt plugg, jobb och jobb vid sidan om (Projekt Antonsson - Målning och Inredning).

FREDAG: Black Friday på jobbet, laddaaaaa! Jobb mellan 8-17 idag. Inga andra planer.

LÖRDAG: S O V M O R G O N, äntligen!!! Vet inte sist det hände så herregud vad jag ska sova hahaa. På eftermiddagen väntar ”julfirande” med min pappa och extra mamma. Dem bor ju i Skellefteå och skulle ner nu, då får man passa på😊 Vi ska äta kalkonmiddag!

SÖNDAG: Jobb 10-16:15, hem och julpynta. Ja ni läste rätt. Jag och Joel åker ju iväg till Thailand den 30/11 och kommer hem i mitten av December. Så skönt att ha det färdigt tills man kommer hem. Jag älskar ju julen och vi har plast gran, så det gör inte så mycket att vi pyntar nu ;)

Hopps ni får en fin vecka, kram!

Gillar

Kommentarer