PLANS 2K18 - WEEK 5

MÅNDAG:
Idag har dagen bestått utav mysmorgon hemma innan jobb 11-19:15. Jag sa till Joel igår att han gärna fick väcka mig när han skulle upp klockan 05 imorse. Älskar att få vakna i min egen takt, ta en kopp te i sängen och kika lite på Youtube innan dagen kan dra igång. Nu när jag kom hem käkade jag och Joel mat. Nu kollar vi på serie och ska strax gå och lägga oss.

TISDAG:
Ledig!! Tänkte ändå gå upp i hyfsad tid, dra ett träningspass och kanske sticka in till stan och göra naglarna. Dem är verkligen prio nu..tycker man känner sig SÅÅ mycket mer elegantare och mer feminin med gjorda naglar.

ONSDAG:
Jobb 9:45-19:15. Blir nog inte mycket mer än det. Lite käk när man kommer hem och sen invänta nästa dag.

TORSDAG:
Exakt samma som onsdag haha, gotta lööööv mig life.

FREDAG:
FRIYAY wopwop! Innan jag får min första lediga helg sedan vi öppnade upp butiken så ska jag köra ett 11-19:15 pass. Sen blir det troligtvis en mysig ”spakväll” hemma, behövligt! Joel ska iväg på AW så det blir en ensamkväll för mig. Ett glas vin och en film låter inte speciellt fel så jag klagar inte!

LÖRDAG:
Sovmorgon med mitt hjärta. En brak-brunch hade inte suttit fel! Gym och annat kul ska väl också hittas på, inget bestämt än.

SÖNDAG:
Vila upp mig inför sex dagars jobb kommande vecka. Inga andra planer än så länge! I’ll keep you updated.

Ha en fin vecka nu godingar!!

Gillar

Kommentarer