PLANS 2K18 - WEEK 6

Godmorgon,
Ny vecka, nya planer! Let’s go!

MÅNDAG:
Jobb 9:45-19:15. Hem och kolla på nätet efter en matta till hallen och nya gardinstänger. Vi köpte en ny matta till vardagsrummet igår, blev bra faktiskt! Nya gardiner handlades via Jotex.se också, längtar tills dem kommer!! Så nu är det bara gardinstänger och en matta som saknas. Bilder kommer allt nytt snart.

TISDAG:
Gym innan jobb 9:45-19:15. Sen hem och dö på soffan haha..inga andra planer!

ONSDAG:
Gym innan jobb 12-19:15. Samma som tisdagen här, vet inte riktigt vad mer jag ska hitta på. Serier blir det iaf, jag och Joel är FAST i Blacklist. Vi är på säsong fyra nu, fy vad bra den är!! Vill inte att den ska ta slut!!

TORSDAG:
Ledig! Rensa bland allt skit hemma. Ni vet en sån där ”kastar i allt onödigt i” - låda. Detta ska jag gå igenom. Annars blir det gym och en lugn skön dag innan jobbhelgen drar igång.

FREDAG:
Gym sen jobb 9:45-17:30. Funderar på att kolla med Joel om han vill gå på bio, jag vill se den nya “Maze runner” filmen. Annars bara hem och kolla på..BLACKLIST. Hahaa beroende...

LÖRDAG:
Min jobbhelg, så ett 9:30-17:15 pass väntar. Först gym på morgonen. På kvällen ska vi till Sara som har inflyttningsfest! Så taggad! Ska bli kul och se hennes lägenhet!

SÖNDAG:
Jobb 11:30-16:15. Söndagarna på jobbet går så jäkla fort! Inte konstigt eftersom vi bara har öppet butiken 12-16. Vet inte riktigt vad som händer efter jobbet, det återstår och se!

Ha en fin vecka nu!

KRAM

Gillar

Kommentarer