PLANS 2K18 - WEEK 9

Godmorgon måndag!!

Ny vecka och ni vet vad det innebär...jag tänkte dela med mig av veckans planer! 😊

MÅNDAG:
Gick upp tidigt för att hinna med att koppla av haha. Låter wierd men jag behöver den tiden för att känna att kroppen vilar upp sig och får chilla lite. Nu ska jag fixa mig, käka frukost och sen dra in till stan för att jobba 9:30-19:15 tillsammans med bästa Sandra. Min extra pappa, Magnus, kommer förbi och hämtar mina hemnycklar för att hjälpa oss med diskmaskinen här hemma. Vi vill så gärna få den inkopplad! Slippa diska för hand...dröm!

TISDAG:
Ledig dag!! Extra mamma, Linda fyller år! Grattis!!!
Trots att jag är ledig så ska jag faktiskt gå upp tidigt ändå. Dra till gymmet och sen sätta mig på Espresso House och få lite jobb gjort med mina egna grejer. Vid 14-15 kommer Linnea till Göteborg och vi ska fika! Mys!
Sen har jag fjäskat med mamma och kollat om jag och Joel får komma dit och äta middag med dem hehe...

ONSDAG - FREDAG:
Gå upp tillsammans med Joel vid 06, så släpper han mig på gymmet. Jobba 9:30-19:15 och sen hem och dö på soffan. Det blir riktigt långa dagar när man går upp såpass tidigt och står upp i butiken hela dagen. Därav så gör jag inte så mycket mer om kvällarna när jag har jobbat till stängning.

LÖRDAG:
Jobb 9:30-17:15. Direkt efter stängning ska jag möta upp Joel, hans syster Jasmine och hennes kille Baris i Majorna.
Vi ska bowla och käka middag! Det var hennes 25 års present från mig och Joel. Ska bli superkul!

SÖNDAG:
LEDIG!!!! Bruncha med min storasyster, Angelica. På kvällen ska vi till vår fina kusin, Elin, som fyller 16år! Grattis!!!


Hoppas ni får en fin vecka!

KRAM

Gillar

Kommentarer